Cees Holtkamp & Stella doen voor hoe je Slagroomtruffels maakt

JP

Cees Holtkamp & Stella doen voor hoe je Slagroomtruffels maakt

Het is bijna kerst, voor ons de tijd van de slagroomtruffel.

Een kennis van mijn ouders maakte ze vroeger, zo heb ik ze leren eten. Later zijn we ze zelf ook gaan maken. Heerlijk

De bekende banketbakker/ patissier Cees Holtkamp (van Patisserieholtkamp) en zijn kleindochter Stella doen in deze video voor hoe het moet.

250 gram boter

200 gram suiker

150 gram slagroom

een half vanillestokje uitgeschraapt

Ik kon uit de video niet het gewicht van de cacao poeder en de chocolade pellets (Callebaut) achterhalen  maar kijk de video en gewoon experimenteren,… Succes en smikkelen maar!

Nom, Nom, Nom wat lekker

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *