Guga Foods, Tenderising steak experiments, experimentje rundvlees mals maken

JP

Guga Foods, Tenderising steak experiments, experimentje rundvlees mals maken.

Aanradertje>

qua kanaal dan> Guga Foods van Gustavo Tosta

Ik heb ze al vaak bekeken en ook tijdens zoeken naar kook & recept ideeën tegengekomen. Bij onze bezoekjes aan de sushi “Japanner” valt ons altijd op hoe mals het rundvlees is. Nu weet ik dat de Chinese keuken trucjes heeft om kip mals te maken. en ja hoor, natuurlijk bestaan er ook trucjes om (goedkoper, taai, rundvlees malser te maken) Je komt er alleen achter door te experimenteren en dat is precies wat Guga Foods in deze videos doet.

Video, Experiment 1

Steak malser maken experiment 1:  Zout, Ananas, en prikken, prikken prikken (Jaccard)

Video, Experiment 2

Steak malser maken experiment 2; Papaya, Kiwi, Ui en bakpoeder

Bakpoeder

Op 24 kitchen staat ook de versie met bakpoeder.

Ondanks dat Guga Foods hier niet bijzonder enthousiast over is zou ik je toch willen uitdagen dit eens te proberen.

Wij hebben een aantal keer blokjes van riblappen gesneden, laten weken in water en bakpoeder, afspoelen, drogen marineren en hier saté van gemaakt. Wij waren positief verrast en wij vonden het eindresultaat bijzonder mals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *