ingrediënten, boodschappen, voorraad, koken, bakken, recepten, voorbereiden,

champignons snijden

Het zijn een beetje rare tijden op het moment.

In het nieuws lees je van alles over hamsteren. Iedereen is bergen voedsel aan het inslaan , boodschappen, boodschappen en nog eens boodschappen..bergen voorraad..en straks thuis opgesloten?  lock down.

Maar wat ga je maken, wat ga je bakken, koken?, welke ingrediënten heb je? als je nog een blikje bonen, een eitje, een fles olie hebt? Dan ga je toch op zoek naar recepten. Laat ik dat nu ook zo leuk vinden. Recepten zoeken, vinden, voorbereiden en uitproberen.

Laat ik nu dol zijn op voedsel, eten, koken, experimenteren met gerechten, recepten proberen. Hierover praten met vrienden. Een beetje verslaafd aan internet. Heb in de afgelopen jaren al zo veel leuke, originele video kook lessen gevolgd. Uit alle hoeken van het internet. Van beroemde Chef koks,  jonge chefs, professionals, hobbyisten, en amateur Willy Wortels.

Vaak heb ik mijn “internet” ontdekkingen mondeling gedeeld. Soms wil je in het weekend weer eens iets maken dat ik ooit “ontdekt” had en moet ik weer even speuren om het te vinden. Vandaar dat ik dacht. Website bouwen is niet zo lastig.

Laat ik het eens in een WordPress gieten.

In het Engels maar ook Nederlands gebruiken ze voedsel hamsteren ook wel “preppen“, Het Engelse woord voor (voedsel /eten) bereiden is “to prepare” vandaar dat je nu op www.preppare.nl terecht bent gekomen ;D

Ik hoop dat jullie ook zullen genieten van de leuke, originele, basis en simpele, ingewikkelde, gekke recepten die ik heb gevonden en gepost. Bovendien wil  nog wel even een speciaal dankwoord richten aan alle kookhelden die deze filmpjes hebben gemaakt en hun passie met ons willen delen!

Tips > dat zou ik leuk vinden !

Veel plezier in goede gezondheid gewenst, groet JP