Thirza en Abel, Hoe simpel.. en lekker.. zelf chocoladevla maken!

JP

Terwijl ik keek naar Drika, dacht ik aan mijn oma, Mijn oma maakte zelf vla. Heerlijke vla, zelfgemaakte Vanillevla, Chocolade vla, mijn topper: Caramel vla. heerlijk. Een qua kook techniek eigenlijk zo kinderlijk eenvoudig, vandaar dat ik deze kook/ video recept /uitleg wil laten zien. Deze 2 toppers Thirza en Abel laten gewoon zien hoe eenvoudig het is om  zelf fantastisch lekkere choclade vla te maken. Eerlijk want je weet en ziet zelf wat er qua ingrediënten in gaat.   Bedankt Thirza en Abel. Wij gaan ook weer genieten van onze zelfgemaakte vla. Ook voor deze geld. De meeste mensen hebben de ingrediënten vast wel in huis. Melk, maizena, cacao, suiker… hoe leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *