FoodTube, Simon Giaccotto, DIY, zelf Pizzadeeg maken

JP

Pizza’s. Ja, je kunt er heel veel woorden of heel weinig aan besteden. Bij ons een van de favoriete maaltijden. Als je de handigheid onder de knie hebt om zelf pizzadeeg te kunnen maken dan wil je echt NOOIT een kant en klare pizza meer. Lastig om de goede video te vinden maar deze komt het meest in de buurt van hoe wij het thuis  maken.  Ik zou jullie willen mee geven. Probeer gewoon, probeer de verschillende bloem typen die er te koop zijn, probeer eens een beetje meer of een beetje minder water, dan zie je wat er gebeurd of het lekker kneed, hoe het smaakt. Koken is leuk. En al lijkt het ingewikkeld. Het is eigenlijk erg eenvoudig Maarrr O zo lekker!!

In deze video laat Simon Giaccotto (FoodTube) en auteur van De Pizzabijbel zien hoe je zelf pizzadeeg maakt

Ook onze ervaring echt doen > als je een perfecte pizza wil, zul je 24 uur van tevoren moeten beginnen met kneden… 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *